Når man kører ud af lufthavnen i Malaga (BEMÆRK: Der er automatisk fartkontrol mange steder i Spanien fx omkring Malaga) skal man følge vej N340 mod øst i retning af Almeira, Granada og Motril – forbi Malaga. Følg vejen ca. 50 km.

Drej fra ved Allgarobo og fortsæt op ad bjerget gennem Scyalonga til Competa. Det er en nem – men snoet – og flot biltur på ca. 16 km. Husets adresse er Calle Huertos nr. 1. Det er midt i byen. Når man kører ind i byen, kommer der et par skarpe sving. Ved sving nr. 3 (ved turistinformationen), skal I kører til højre – op ad en relativ stejl vej. Kør op til den store parkeringsplads ved det første torv, som I kommer til, og parker der.

Der hvor I kørte ind på torvet, er der en lille stejl vej (lige mellem butikken Artesania y Ceramica og ejendomsmægleren Competa Properties), som hedder Calle Gloria Fuertes. Gå først op – og så lidt ned ad den – ca. 70 m. Gå så til højre ad den første vej I møder. Der er ikke noget vejskilt, men I går i starten forbi Caca Pedro. For enden af vejen (ca. 50 meter fremme) står der så Calle Jose Antonio. Gå til venstre. I er med det samme på Calle Huertas, hvor I finder nr. 1 ca. 200 meter henne ad gaden på højre side.